Η Darygton, διάδοχο σχήμα της Darygton Management Ltd συστάθηκε με σκοπό να αφοσιωθεί στον χώρο εκείνο που αποτελούσε την αιχμή του δόρατος των δραστηριοτήτων της Darygton Management Ltd με έδρα τη Δημοκρατία της Κύπρου. H Darygton με εξειδίκευση στον τομέα των τροφών και ειδών για ζώα συντροφιάς καθώς και στα απωθητικά, (απωθητικά εντόμων για τα ζώα, τους ανθρώπους και το περιβάλλον), απρόσκοπτα συνεχίζει την πορεία της για την πραγματοποίηση του οράματος των ανθρώπων της, μέσω της εξέλιξης των υπάρχοντων προϊόντων και της δημιουργίας νέων, καινοτόμων.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων αιχμής της Darygton αποτελείται από brands όπως: TopSafe (εντομοαπωθητικά εντόμων για σκύλους, γάτες, άλογα, απωθητικό εντόμων για εξωτερικούς χώρους, πλήρης σειρά υπερ υψηλής ποιότητας σαμπουάν για σκύλους, εκπαιδευτικό spray για σκύλους και γάτες), Esquito (εντομοαπωθητικό για ανθρώπινη χρήση), HUNTERSNEK (απωθητικό φιδιών και άλλων ερπετών, απωθητικό κατοικιδίων), DIOFORCE (οργανικό πυρίτιο –γη διατόμων), σειρά τροφών DMF για ζώα συντροφιάς που παράγονται αποκλειστικά για εμάς στο Βέλγιο και στην Ολλανδία σύμφωνα με τις οδηγίες μας και το επιστημονικό υπόβαθρο των εργαστηρίων Ε & Α (Έρευνας και ανάπτυξης) στην Ευρώπη καθώς και άμμο υγιεινής για γάτες ATLAS και PHYSIS με πρωτοποριακή σχεδίαση απαράμιλλη ποιότητα και υπερ υψηλή ικανότητα συγκόλλησης.

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της προσπάθειας, εμείς οι άνθρωποι της Darygton μαζί με τους συνεργάτες μας, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να προσφέρουμε με ήθος και ειλικρίνεια, προϊόντα και υπηρεσίες απαράμιλλης ποιότητας, γνωρίζοντας σε βάθος το αντικείμενο όπως επίσης και τις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Σκοπός μας είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες και τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν, με γνώμονα την προστασία των ανθρώπων, των ζώων και του περιβάλλοντος. Μία οπτική απαραίτητη στον σημερινό κόσμο που συνυπάρχουμε και τον οποίο θα κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές.


Θέλουμε να μοιραστούμε τη φιλοσοφία μας και τη στάση ζωής με τους συνεργάτες μας, ορίζοντας πρωταρχικό στοιχείο τον παράγοντα άνθρωπο για την επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση.

Ο επαγγελματισμός μας, σας συντροφεύει