Τροφές για σκύλους

DMF JUNIOR

Η τροφή DMF JUNIOR είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των μεσαίων/μεγάλων φυλών σκύλων που βρίσκονται στην ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα...

DMF ADULT

Η τροφή DMF ADULT είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ενήλικων σκύλων με φυσιολογική δραστηριότητα. Αποτελεί ιδανική επιλογή διατροφής για όλες τις φυλές σκύλων.

Διαβάστε περισσότερα...

DMF LAMB & RICE

Η τροφή DMF LAMB & RICE, με βασικά συστατικά το ΑΡΝΙ και το ΡΥΖΙ, είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ενήλικων σκύλων με αλλεργικά προβλήματα και προβλήματα πέψης.

Διαβάστε περισσότερα...

DMF SALMON & RICE

Η DMF Salmon & Rice (Σολομός με ρύζι) είναι μια τροφή σχεδιασμένη για ενήλικους σκύλους με ευαισθησίες στο πεπτικό σύστημα, στο δέρμα ή/και αλλεργίες.

Διαβάστε περισσότερα...

DMF HIGH ENERGY

Η DMF HIGH ENERGY έχει σχεδιαστεί για ενήλικους σκύλους εργασίας, υπηρεσιών και αθλημάτων, με αυξημένες απαιτήσεις απόδοσης καθώς και για σκύλους που βρίσκονται υπό συνθήκες έντονης καταπόνησης και χρειάζονται υψηλά επίπεδα ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα...

Playdog Play Lamb

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών, πλούσια σε αρνί. Ιδιαίτερα κατάλληλη για σκύλους που εμφανίζουν πεπτικές διαταραχές

Διαβάστε περισσότερα...

Playdog Play Duck

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών, πλούσια σε πάπια. Ιδιαίτερα κατάλληλη για σκύλους που εμφανίζουν πεπτικές διαταραχές

Διαβάστε περισσότερα...

Playdog Extreme Plus

Πλήρης τροφή για σκύλους που απασχολούνται με παρατεταμένες και μακροχρόνιες αθλητικές δραστηριότητες (κυνηγετικοί σκύλοι, σκύλοι εργασίας και υπηρεσιών) ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα...