Τροφές για σκύλους

DMF PUPPY

Τα πρώτα στάδια της ζωής των σκύλων μας είναι πολύ σημαντικά για την σωστή ανάπτυξη τους. Η τροφή DMF PUPPY ικανοποιεί πλήρως  τις ανάγκες διατροφής τόσο των κουταβιών, όσο και των θηλυκών σκύλων σε κυοφορία και γαλουχία.

Διαβάστε περισσότερα...

DMF JUNIOR

Η τροφή DMF JUNIOR είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των μεσαίων/μεγάλων φυλών σκύλων που βρίσκονται στην ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα...

DMF ADULT 23/12

Η τροφή DMF ADULT είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ενήλικων σκύλων με φυσιολογική δραστηριότητα. Αποτελεί ιδανική επιλογή διατροφής για όλες τις φυλές σκύλων.

Διαβάστε περισσότερα...

DMF LAMB & RICE

Η τροφή DMF LAMB & RICE, με βασικά συστατικά το ΑΡΝΙ και το ΡΥΖΙ, είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ενήλικων σκύλων με αλλεργικά προβλήματα και προβλήματα πέψης.

Διαβάστε περισσότερα...

DMF SALMON & RICE

Η DMF Salmon & Rice (Σολομός με ρύζι) είναι μια τροφή σχεδιασμένη για ενήλικους σκύλους με ευαισθησίες στο πεπτικό σύστημα, στο δέρμα ή/και αλλεργίες.

Διαβάστε περισσότερα...

DMF HIGH ENERGY

Η DMF HIGH ENERGY έχει σχεδιαστεί για ενήλικους σκύλους εργασίας, υπηρεσιών και αθλημάτων, με αυξημένες απαιτήσεις απόδοσης καθώς και για σκύλους που βρίσκονται υπό συνθήκες έντονης καταπόνησης και χρειάζονται υψηλά επίπεδα ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα...

Champ Starter

Η Champ Starter είναι μια πλήρης και ισορροπημένη super premium τροφή για κουτάβια ειδικά σχεδιασμένη για τη μετάβαση από το στάδιο της γαλουχίας στην έναρξη λήψης στερεάς τροφής.

Διαβάστε περισσότερα...

Champ Basic Brok

H Champ Basic Brok είναι μία πλήρης τροφή συντήρησης για σκύλους όλων των φυλών. Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των σωστών συστατικών, η τροφή περιέχει πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες και μέταλλα στις σωστές αναλογίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Champ Lamb & Rice

Η Champ Lamb & Rice παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια πολύ καλά μελετημένη συνταγή, πλούσια σε αρνί και ρύζι, καθιστώντας την τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη.

Διαβάστε περισσότερα...

Champ Salmon&Rice

H CHAMP Salmon & Rice είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή, σχεδιασμένη για ώριμα σκυλιά με πεπτικές διαταραχές ή που πάσχουν από αλλεργικές αντιδράσεις. Με Σολομό και Ρύζι

Διαβάστε περισσότερα...