Τροφές για σκύλους

DMF ADULT ALL BREEDS - WHEAT & GLUTEN FREE

Η τροφή DMF ADULT ALL BREEDS, είναι μια ισορροπημένη, χωρίς σιτάρι – χωρίς γλουτένη, Super Premium πλήρης τροφή για σκύλους.

Τα πρώτα στάδια της ζωής των σκύλων μας είναι πολύ σημαντικά για την σωστή ανάπτυξη τους. Η τροφή DMF PUPPY ικανοποιεί πλήρως  τις ανάγκες διατροφής τόσο των κουταβιών, όσο και των θηλυκών σκύλων σε κυοφορία και γαλουχία.

Η τροφή DMF JUNIOR είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των μεσαίων/μεγάλων φυλών σκύλων που βρίσκονται στην ανάπτυξη.

Η τροφή DMF ADULT είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ενήλικων σκύλων με φυσιολογική δραστηριότητα. Αποτελεί ιδανική επιλογή διατροφής για όλες τις φυλές σκύλων.

Η τροφή DMF ELITE είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ενήλικων σκύλων με αυξημένη δραστηριότητα.

Η τροφή DMF LAMB & RICE, με βασικά συστατικά το ΑΡΝΙ και το ΡΥΖΙ, είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ενήλικων σκύλων με αλλεργικά προβλήματα και προβλήματα πέψης.

Η DMF Salmon & Rice (Σολομός με ρύζι) είναι μια τροφή σχεδιασμένη για ενήλικους σκύλους με ευαισθησίες στο πεπτικό σύστημα, στο δέρμα ή/και αλλεργίες.

Η τροφή DMF SENIOR & LIGHT, έχει δημιουργηθεί για σκύλους μεγάλης ηλικίας και για σκύλους που έχουν την τάση να γίνονται υπέρβαροι.

Η DMF HIGH ENERGY έχει σχεδιαστεί για ενήλικους σκύλους εργασίας, υπηρεσιών και αθλημάτων, με αυξημένες απαιτήσεις απόδοσης καθώς και για σκύλους που βρίσκονται υπό συνθήκες έντονης καταπόνησης και χρειάζονται υψηλά επίπεδα ενέργειας.

Η Champ Starter είναι μια πλήρης και ισορροπημένη super premium τροφή για κουτάβια ειδικά σχεδιασμένη για τη μετάβαση από το στάδιο της γαλουχίας στην έναρξη λήψης στερεάς τροφής.

Η CHAMP PREMIUM BREED PUP είναι πλήρης τροφή για κουτάβια και νεαρούς σκύλους όλων των φυλών.

H Champ Basic Brok είναι μία πλήρης τροφή συντήρησης για σκύλους όλων των φυλών. Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των σωστών συστατικών, η τροφή περιέχει πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες και μέταλλα στις σωστές αναλογίες.

Η Champ Balance Croc είναι κατάλληλη για ενήλικους σκύλους με κανονική δραστηριότητα.

Η Champ Regular είναι μία υψηλής ποιότητας τροφή συντήρησης για όλες τις φυλές σκύλων, ιδιαίτερα για τις μεγαλόσωμες φυλές.

Εάν θέλετε ο σκύλος σας να παραμείνει σε φόρμα και δυνατός, χρειάζεται μία υψηλής ποιότητας και ισορροπημένη τροφή: την Champ Regular Extra.

Η Champ Lamb & Rice παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια πολύ καλά μελετημένη συνταγή, πλούσια σε αρνί και ρύζι, καθιστώντας την τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη.

H CHAMP Salmon & Rice είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή, σχεδιασμένη για ώριμα σκυλιά με πεπτικές διαταραχές ή που πάσχουν από αλλεργικές αντιδράσεις. Με Σολομό και Ρύζι

Η Champ Performance είναι μια ισορροπημένη υψηλής ποιότητας τροφή με κοτόπουλο και ρύζι. Είναι κατάλληλη για ιδιαίτερα δραστήριους σκύλους.

Η Champ  Senior Light έχει ειδικά σχεδιαστεί για σκύλους προχωρημένης ηλικίας και σκύλους με τάση στην παχυσαρκία.

Η Champ Small breed, είναι μια πλήρης, εύπεπτη και ισορροπημένη τροφή για σκύλους μικρόσωμων φυλών με κανονική δραστηριότητα.